FMS ASW28 2300 mm PNP Vit
FMS050     




1949 kr

                Köp antal




Beställningsvara. Leveranstid 2-5 dagar.

Produkten kan fn. ej köpas



PNP = Du behöver komplettera med Radiosändare/mottagare, batteri och laddare.

ASW 28 har en perfekt sammansatt konstruktion. Ett segelflygplan med en T-formad horisontell stabilisator och 2.3 meters spännvidd.

Det har höga winglets, infällbart landningsställ och ett vattenballastsystem. Konstruktionen är komplext sammansatt av EPO-skum, kol, aramid och polyeten- och fiberförstärkt plast. Detta ger en lätt konstruktion med kraftfull styrka, vilket ger plats för den bästa möjliga vingbelastningen både i svaga och tuffa väder.

FMS har skapat detta underbart spännande aerobatiska segelflygplan i stötabsorberande och fjädrande EPO-skum. Kvaliteten är sublim och planet har ett snyggt utseende. I kombination med en högeffektiv borstlös motor och LiPo batteri får denna spännande modellen en ny nivå av högpresterande möjligheter.

Detta segelflygplan har vingar förstärkta av glas-/kolkomposit och aluminiumrör som är lätta att avlägsna för transport och den mycket kompakta flygkroppen ökar njutningen ytterligare.

Positiva och negativa loopar, "stall turns" och inverterad flygning är alla lätta manövrar att utföra med denna modell och den kommer också fungera utmärkt att helt enkelt flyga rakt, vilket gör den lämplig för ett brett spektrum av piloter.

Driftsätt: El
Levereras som: Almost-Ready-To-Fly
Lämplig för: Erfaren
Plantyp: Elseglare
Spännvidd: 2300 mm
Längd: 1050 mm
Material: Foam
Vikt: 1120 g
Fartreglage: 35A BL
Sändare: Ingår Ej
Motor: BL 4018-900kV
Motortyp: Borstlös
Skevroder: Ja
Batteri: Ingår Ej
Inkluderar även: Servon
Behöver kompletteras med: Sändare & Mottagare, Batteri, Laddare



Typ Filnamn *
Finns inga dokument för produkten







Tillverkare

© GW Modellhobby AB, Org.nr. 556766-7398. Telefon 0500-60 00 88